Акредитирани предавања одобрени на состанокот на Комисијата за акредитација 3.3.2021

  1. Обликот на стручно усовршување „ Сентис+ ново подобрено природно решение за справување со стрес“ се оценува со  0,4 бода за активно  и 0,4 бода за пасивно учество.
  2. Обликот на стручно усовршување „Снизитоп природен блокатор на хистамин за брзо ослободување на симптомите од алергија“ се оценува со  0,4 бода за активно  и 0,4 бода за пасивно учество.
  3. Обликот на стручно усовршување „ Витамин Д3 Крка – Твојата дневна доза на сонце “ се оценува со  0,4 бода за активно  и 0,4 бода за пасивно учество.
  4. Обликот на стручно усовршување Нега на возрасна кожа со производите на еуцерин“се оценува со  0,4 бода за активно  и 0,4 бода за пасивно учество.

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување