СООПШТЕНИЕ ОД ФЗОМ ЗА АНЕКСИ/ДОГОВОРИ 2019

СООПШТЕНИЕ: За начинот на поднесување на барање за продолжување на договори и потпишување на анексите на договорите/договорите за 2019 годи со сите здравствени установи

На денешната средба што се одржа во просториите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија,

Известување

Почитувани колеги,

Ве исвестуваме дека сертификатите од предавањето организирано од страна на Здружението на лекари по општа медицина –

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување