Препораки ФКМ

Почитувани во прилог се мерките и препораките кои ги подготви Фармацевтската комора и се однесуваат на актуелната состојба,

СООПШТЕНИЕ

Согласно заклучоците, мерките и препораките на Владата и Министерството за здравство во однос на појавата и ширењето на новиот Корона вирус, со цел на нивно целосно почитување и преземање на превентивни и заштитни мерки во работењето, Фармацевтска комора ги известува граѓаните и своите членови дека за сите потребни информации во врска со лиценците, поднесување на [...]

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување