Избори 2020 – 2024

Почитувани членови на Комората,

Претседателот на Собранието на Фармацевтската комора на Македонија на ден 24.4.2020 година донесе одлука со која се одложува распишувањето и спроведувањето на изборите за членови на Собранието,

Почни да пишуваш и притисни ентер за пребарување