Takim me Ministrin e Shëndetësisë së RMV-së

Më 13.04.2023, përfaqësues nga Oda Farmaceutike e RMv-së patën takim me Ministrin e Shëndetësisë, Dr. Fatmir Mexhiti. Prezantohen problemet me të cilat ballafaqohen prej kohësh farmacistët dhe për të cilat kërkohet zgjidhje e menjëhershme, sidomos recetat e kthyera dhe të papaguara gjatë kontrolleve nga "Termini Im" dhe FSSHRMV. Gjithashtu u diskutua edhe për rritjen e [...]

DITA BOTËRORE E SHËNDETIT – 7 PRILL

Oda Farmaceutike Ju uron të gjithë anëtarëve të saj 7 Prillin – Ditën Botërore të Shëndetit! Farmacistë, qofshi të shëndetshëm dhe me jetë dhe kujdesuni për shëndetin tuaj sepse ju i nevojiteni botës pa masë!

Takim me Ministrin e Shëndetësisë Dr. Fatmir Mexhiti – 21.3.2023

Në takim morën pjesë përfaqësues nga Odat e Mjekësisë, Stomatologjisë dhe Farmaceutikës, drejtori i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, “Termini im” dhe Shoqata e Mjekëve të Familjes. Në parim janë shqyrtuar aktivitetet e mëparshme lidhur me ndryshimet në Ligjin për Kujdesin Shëndetësor, i cili është në fazën përgatitore. Zgjidhjet e reja në Ligjin për Kujdesin Shëndetësor [...]

THIRRJE Për regjistrimin e mbikëqyrësve profesionistë

ODA FARMACEUTIKE E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT THIRRJE Për regjistrimin e mbikëqyrësve profesionistë mbi punën e institucioneve shëndetësore dhe profesionistëve shëndetësorë me arsim të lartë në fushën e farmacisë Mbikëqyrësit profesionalë mbikëqyrin punën profesionale, zbatimin e udhëzimeve profesionale, vlerësojnë punën profesionale të farmacistëve dhe punën profesionale të institucioneve shëndetësore në të cilat aktiviteti farmaceutik [...]
12

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH