Vazhdojnë aktivitetet e Odës me Fondin e Sigurimit Shëndetësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Vazhdojnë aktivitetet e Odës me Fondin e Sigurimit Shëndetësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në drejtim të ngritjes së cilësisë së shërbimeve shëndetësore ndaj pacientëve dhe vlerësimit të duhur të tyre duke gjetur zgjidhje të pranueshme reciprokisht.
Në mbledhjen e djeshme u diskutua për çmimin e shërbimit, çregjistrimi retrograd i të siguruarve dhe pjesëmarrja.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH